What's in my (school)bag | Label of Suze

What's in my (school)bag | Label of SuzeAlweer een aantal maanden is school begonnen. De eerste weken nam ik elke dag mijn laptop mee en droeg ik een Eastpak rugzak. Na verloop van tijd nam ik de iPad mee in plaats van mijn laptop. Hierdoor hoefde ik niet meer een rugzak te dragen. Ik besloot een nieuwe goede, stevige en comfortabele (school) tas te kopen. What's in my (school)bag | Label of SuzeDeze tas kocht ik bij de Zara en ik ben er nog steeds zo ontzettend blij mee. Ik heb hem nu ongeveer een maand en hij ziet er nog steeds goed uit. Zoals je ziet is hij ontzettend stevig en blijft hij ook ontzettend stevig staan. In het midden van de tas zit een vak met een rits, hier bewaar ik mijn iPad in. Daarnaast zitten er naast dit ene vlak met rits nog twee vakken waar geen rits in zit, dit is gewoon open. Aan de voorkant van de tas zit het tweede vak met rits. What's in my (school)bag | Label of SuzeWhat's in my (school)bag | Label of SuzeZoals jullie in de titel al hebben kunnen zien heb ik school even tussen haakjes gezet. Natuurlijk gebruik ik deze tas niet alleen voor school, maar ook gewoon om mee te nemen tijdens een dagje shoppen 😉 Hierboven zie je de hele inhoud van mijn tas. Laten we beginnen bij de nummers 1 en 2. Natuurlijk heb ik altijd een of meerdere pennen bij me. Daarnaast is een agenda ook niet geheel onbelangrijk. Als 3e zie je mijn mobiel. Deze zit niet altijd in mijn tas, maar heb ik vaak in mijn hand haha. Nummer 4 is een tasje waar Paracetamol, zakdoekjes, Trachitol en eigenlijk mijn persoonlijke apotheek in zit… Herkenbaar? 🙂 Bij nummer 5 zie je een externe oplader voor mijn mobiel. Op het station heb ik een fiets staan, dus nummer 6 zijn mijn sleutels daar van. Bij 7 zie je mijn OV, heel belangrijk! Nummer 8 valt een beetje weg, maar het is een USB-stick. Ik kan al bijna niet meer zonder nummer 9, mijn Ipod. Nummer 10 is weer een heel tasje vol. Je ziet allemaal mini’s. Een klein borsteltje, deodorant, droogshampoo, vaseline, nagelvijl, elastiekje en een lipstick houder/doosje met spiegeltje. Nummer 11 verschilt vaak. Het ligt er maar net welke lipstick ik draag die dag. Maar de lipstick gaat altijd mee. Alweer als een-na-laatste is mijn portemonnee, nummer 12 aan de beurt. Dit is eigenlijk het belangrijkste van allemaal. What's in my (school)bag | Label of SuzeNatuurlijk mocht ik de iPad nummer 13 niet vergeten. Dit is echt ideaal om mee te nemen naar school. Qua gewicht is het heel weinig en daarnaast is het super handig om snel wat op te zoeken en voor hoorcolleges. Zo hoef je niet elke dag je zware laptop mee te sjouwen.

Deze spullen die je hierboven hebt gezien sjouw ik eigenlijk altijd overal mee naar toe. Ik vind het echt moeilijk om zo min mogelijk mee te nemen, want aangezien deze tas zo groot is gooi ik er altijd wel weer wat bij in. Kennen jullie dat probleem? Ik probeer de laatste tijd met een dagje weg gewoon een klein tasje mee te nemen. Tot nu toe gaat dat aardig goed haha. Wat vonden jullie van mijn tas en de inhoud?

Liefs, Suze.