ShirtsofCotton Vaderdagcadeau | Label of Suze

DSC_00133Over precies 1 week is het alweer Vaderdag. Elk jaar weer is het een hele uitdaging om een leuk en passend cadeau te vinden. Waarschijnlijk spreek ik niet alleen voor mezelf. ShirtsofCotton heeft hier iets leuks voor bedacht. Ben je al benieuwd geworden?

ShirtsofCotton Vaderdagcadeau | Label of Suze

Wist je dat vrijwel elke man in Nederland zich stoort aan het feit dat hun T-shirt zo snel uit hun broek kruipt? Mijn vriend in ieder geval wel. En wij als vrouwen, hebben natuurlijk een hekel aan een billendecolleté bij mannen aka de bouwvakkers. Je kent ze wel… Deze feiten zijn in combinatie met het feit dat Nederland nog steeds het langste volk ter wereld is, de aanleiding van het ontstaan van ShirtsofCotton. Hun missie: het ontwikkelen van het perfecte t-shirt.

Bij ShirtsofCotton geloven ze heel erg in Crowdlistening. Echt willen luisteren naar de doelgroep en op basis van die input producten ontwikkelen en verbeteren. Het is eigenlijk heel simpel. Elke man heeft wel een favoriet T-shirt voor onder zijn overhemd in de kast liggen. Maar wat maakt dat shirt dan favoriet? ShirtsofCotton heeft een grote groep mannen ondervraagd en alle kenmerken van alle favoriete shirts in 1 perfect ontwerp gegoten. Het resultaat: het perfecte T-shirt voor onder een overhemd.

ShirtsofCotton Vaderdagcadeau | Label of SuzeShirtsofCotton Vaderdagcadeau | Label of SuzeShirtsofCotton Vaderdagcadeau | Label of SuzeKoen was zo lief om het shirt te testen. Zoals je kunt zien is dit shirt extra lang. Ik vind het zelf echt ontzettend mooi staan. Veel beter als die korte shirts die net op het begin van de broek vallen. Voor mijn vader heb ik dus al het perfecte cadeau gevonden voor Vaderdag. Een wat langer shirt die hij perfect onder een overhemd kan dragen. Hij vind het namelijk ook ontzettend vervelend als een shirt omhoog kruipt. Dus dit gaat zeker goed van pas komen.

ShirtsofCotton Vaderdagcadeau | Label of SuzeHet shirt kun je hier in de webshop terug vinden. Daarnaast zijn de shirts in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook zijn er extra grote maten verkrijgbaar in de webshop. Wat vinden jullie van dit shirt en van de V-hals? Hebben jullie al een Vaderdagcadeau in gedachten?

Liefs, Suze.