Over Suze

Wie ben ik?

Suze Donderwinkel

Hi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Mijn naam is Suze en ik ben nu 23 jaar oud (05-06-1995). Sinds april 2013 beheer ik mijn persoonlijke blog: Label of Suze. Ik ben mijn blog gestart om mijn creativiteit te uiten en ik hoop via deze weg anderen te inspireren.

Grafische Vormgeving

In 2015 ben ik afgestudeerd aan het Cibap in Zwolle. Hier heb ik mijn diploma Grafische Vormgeving gehaald. Op dit moment studeer ik Media, Informatie en Communicatie. Bloggen, fotograferen en schrijven zijn de dingen die ik het liefste doe.

Hobby's

Shoppen, fotograferen, sporten, met vrienden en vriendinnen leuke dingen doen, lekker eten en hotspots ontdekken zijn absoluut dingen die ik in mijn vrije tijd het liefst doe. Daarnaast ben ik verslaafd aan chocolade, nagellak en ben ik gek op schoenen. Sinds kort heb ik ook een website over Hotspots in de Achterhoek!

Label of Suze

Dagelijks kun je op Label of Suze persoonlijke artikelen verwachten. Denk hierbij aan outfits, cadeau tips, reviews, recepten, DIY's, maar ook schrijf ik regelmatig over beauty en lifestyle.

Op de hoogte blijven? Je kunt me hier volgen