Rock & Royal modemerk | Label of Suze

Rock & Royal |Label of SuzeHee meiden. Vandaag heb iets heel leuks. Ik heb namelijk een nieuw modemerk ontdekt en dit wil ik graag met jullie delen. Hebben jullie al eens van het merk Rock & Royal gehoord? 🙂 Daarnaast heb ik ook nog eens iets heel leuks te vertellen!

Rock & Royal  modemerk | Label of SuzeRock & Royal is een modemerk wat in verschillende winkels te vinden is. Zoals je kunt zien zijn alleen de foto’s al prachtig en daarnaast verkopen ze echt ontzettende mooie en leuke kleding. En het leuke nieuws is: ik ga voor ze bloggen! Ontzettend gaaf en daarnaast ontzettend leuk. Ik heb er heel erg veel zin in en ben helemaal enthousiast. Ik ga jullie dus op de hoogte houden van de nieuwe trends en kleding van Rock & Royal. Maar om jullie eerst een beter beeld te geven van Rock & Royal en wat het nu allemaal precies inhoudt kun je hieronder wat meer informatie vinden 🙂

Rock & Royal gelooft in creativiteit en het doorgeven hiervan. Hoewel ze pas relatief kort bestaan is Rock & Royal in minder dan anderhalf jaar uitgegroeid tot een toonaangevend lifestyle brand. Met een groot aantal verkooppunten in Europa staan ze op de kaart.

Vanaf het begin heeft Rock & Royal een duidelijke visie, focus op kwaliteit en detail en een uitgesproken manier van communiceren. De Rock & Royal focus ligt naast het creëren van originele wearable clothing op het neerzetten van een lifestyle. Dit doen ze onder andere door het hosten van events als het ‘Through the Looking Glass’ festival.

Rock & Royal  modemerk|Label of Suze

Rock & Royal speelt met betoverende prints op shirts, met sexy en chique rokken en blouses. Je kan hiermee elke style combineren die je wilt, zodat jij er altijd bij loopt in de nieuwste trends en kleuren. En niet geheel onbelangrijk, een stijl waarin jij je prettig voelt. Gegarandeerd dat je opvalt met je authentieke stijl.

CREATIVITY IS CONTAGIOUS, PASS IT ON

Rock & Royal is altijd op zoek naar de nieuwste trends en kleuren met veel eigen ideeën. Dat maakt het merk heel variabel en voor ieder wat wils. Dit is waarom ze 4 collecties per jaar aanbieden, waarin ze de trend presenteren voor een zeer scherpe prijs die iedereen zich kan veroorloven. Rock & Royal is nog jong, aan jou de kans om Rock & Royal aan jouw garderobe toe te voegen en een geheel nieuwe stijl te creëren. Neem een kijkje in de webshop en ontdek Rock & Royal zelf.

Rock & Royal  modemerk|Label of SuzeDe kleding van Rock & Royal vind ik echt te gek. Ik ben nu al ontzettend enthousiast en ga Rock & Royal zeker in de gaten houden. Zoals je hierboven kunt zien varieert de kleding van alledaags, lekker zomers tot het perfecte shirtje voor een avondje uit. Toevallig heb ik net een tijdje geleden mijn hele kledingkast uitgezocht. Het word dus hoogtijd om weer eens te gaan shoppen, maar dat gaat vast helemaal goed komen met al deze leuke, zomerse items.Rock & Royal  modemerk | Label of SuzeEen aantal van jullie zullen nu vast denken: dat is een bekend gezicht. Dat klopt inderdaad. De meesten zullen haar kennen van televisie. Dit is Jasmine Sendar. In 2014 presenteerde Jasmine haar eigen kledinglijn binnen het nieuwe modemerk Rock & Royal. De collectie, onder de naam Loved by Jasmine. Op de website zijn natuurlijk nog meer items te zien van de kledinglijn van Jasmine. Dus neem zeker eens een kijkje.

Wat vinden jullie van het merk Rock & Royal? Waren jullie er al bekend mee? Ik ben in ieder geval heel benieuwd wat jullie van het merk vinden, dus laat zeker even een reactie achter 🙂 Binnenkort zal ik weer wat over het merk schrijven. Stay tuned! 

Liefs, Suze.