Ipod Nano - Label of Suze

Ipod Nano - Label of SuzeAls ik eerlijk ben kan ik me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst een MP3/iPod heb gebruikt. Vroeger had ik een MP3. Maar naar een aantal keren was helaas die MP3 al kapot. Daarna heb ik nog verschillende andere MP3’s gehad maar op een gegeven moment waren die ook kapot… 

Ipod Nano - Label of SuzeUiteindelijk besloot ik de MP3’s maar te laten voor wat het was. Ze gingen toch elke keer maar weer kapot en ik had het eigenlijk wel een beetje gehad. Ik heb ook eigenlijk nooit muziek op mijn mobiel gezet. Vond ik onhandig en veel gedoe, je mobiel wordt er niet sneller van en ik luisterde altijd gewoon naar Q-music.

Ipod Nano - Label of SuzeIpod Nano - Label of SuzeToch zat ik er al echt 2 jaar aan te denken om eens een iPod aan te schaffen. De iPod Nano leek me zo fijn en handig. Je muziek heb je gewoon “apart” ergens opstaan en je kunt hem echt overal bij gebruiken. Uiteindelijk besloot ik van de week mijn eerste iPod te kopen en ik ben er nu al zo blij mee.

Ipod Nano - Label of SuzeIpod Nano - Label of SuzeHet is echt een klein “apparaatje” om het zo maar te zeggen. Hij is lekker licht en ligt ook makkelijk in je hand. Zoals je kunt zien krijg je er een oplader bij en oortjes. Ik besloot om voor een neutrale kleur te gaan. De zilveren variant. Makkelijk te combineren en de kleur vond ik gewoon ontzettend mooi. Ik moet zeggen dat de iPod echt heel makkelijk in gebruik is. Via Itunes kun je je muziek, foto’s, video’s etc toevoegen. Ontzettend handig en makkelijk. Ik kocht de iPod bij de Mediamarkt voor €170,00. Niet bepaald goedkoop, maar ik weet zeker dat ik hier jaren mee ga doen. Ik doe ook al jaren met mijn Macbook en daar heb ik (gelukkig) nog nooit problemen mee gehad.

Ik ga de iPod zeker gebruiken met sporten, als ik in de trein naar school zit of als ik gewoon eens lekker muziek wil luisteren. Ik ben echt fan! Hebben jullie ook een iPod of MP3? Waar luisteren jullie muziek mee? 🙂

Liefs, Suze.