Mijn (winter) truien op een rijtje | Label of Suze

Mijn (winter) truien op een rijtje | Label of SuzeDit jaar heb ik echt iets met truien. Misschien komt het doordat ik het gewoon ontzettend snel koud heb. Dit jaar wou ik het niet zo ver laten komen, dus daardoor heb ik in het afgelopen jaar een hele collectie verzameld. Laat de winter maar komen 😉Mijn (winter) truien op een rijtje | Label of SuzeVroeger vond ik truien altijd maar saai, maar tegenwoordig heb je echt zo veel verschillende en mooie truien. Zoals jullie nu onderhand wel weten ben ik echt gek op printjes. Toch heb ik altijd de neiging om toch voor een donkere of zwarte kleur te kiezen. Gek is dat eigenlijk, maar dat kun je altijd zo makkelijk combineren. In de afgelopen tijd heb ik juist geprobeerd wat kleurrijke truien toe te voegen aan mijn collectie haha.Mijn (winter) truien op een rijtje | Label of SuzeVaak als ik in de ochtend niet weet wat ik aan moet, trek ik gewoon een trui aan. Het is ook gewoon zo makkelijk om te combineren. Daarnaast zijn ze (als het goed is) ook nog eens ontzettend warm. Ook hoef je bij een trui niet na te denken of het wel goed zit en je hoeft nergens op de letten. Gewoon lekker makkelijk haha 🙂Mijn (winter) truien op een rijtje | Label of SuzeDan nu mijn truien op een rijtje. De eerste kocht ik bij Anita, ik heb hier al een apart artikel over geschreven. Het printje vind ik echt super leuk en origineel en daarnaast zit hij heel fijn. Hij valt wel aardig klein uit, dus hij komt ongeveer tot mijn navel, ik combineer hem met een high waisted jeans. De tweede trui kocht ik afgelopen zomer in de sale bij de Mango. Dat is trouwens echt een tip! Koop truien in de zomer, dat scheelt echt heel veel geld. De derde trui kocht ik in februari 2014 in Londen bij de Zara. Het is echt een hele dikke trui, maar het is wel een croptop. Ik heb hem nog niet heel vaak aangehad, aangezien ik het lastig vind om het te combineren. De vierde trui hebben jullie een tijdje geleden nog voorbij zien komen. Ik kocht hem namelijk bij Scotch&Soda. Hij valt wat groter en ruimer, maar hij is makkelijk te combineren.

De vijfde trui was duur. Maar hij is dan ook echt ontzettend zacht. Ik kocht hem bij een exclusief boetiekje bij mij in de buurt. Dit is ook echt mijn favoriet 🙂 Ook de zesde trui kocht ik in de sale, maar dan bij Costes. Echt, deze winkel vind ik fantastisch. Ze hebben zoveel mooie items! De zevende trui heb ik alweer twee jaar en kocht ik bij de Primark. Hij is zo ontzettend warm en heel makkelijk te combineren. En het belangrijkste, hij kriebelt niet! Dan de een-na-laatste trui. Ik kocht deze bij de Zara, ook in de sale. Ik vind de kleur echt prachtig en hij zit hoog aangesloten. Vooral met een wit blouseje eronder staat hij leuk. Dan de allerlaatste, dat is een trui van de Action die serieus rond de 4 euro kostte. Ook deze is makkelijk te combineren en is lekker warm. Al met al heb ik al een hele collectie opgebouwd en ik ga ze echt met liefde dragen deze winter als het koud wordt. Ik ben heel benieuwd welke trui jullie favoriet is!

Liefs, Suze.