Swarovski - Label of SuzeIn Maastricht liep in de Swarovski binnen en zag daar zo’n mooie ring. Hij was zo mooi, dat de keuze al snel gemaakt was. Ik kocht hem! Kijk je mee? 

Swarovski - Label of SuzeSwarovski - Label of SuzeSwarovski - Label of SuzeDe verpakking alleen al is geweldig haha. Zo’n mooi tasje! Dit was de eerste verpakking “het tasje”.

Swarovski - Label of SuzeDit was de 2e verpakking. Iets kleiner waar het doosje in zat. Mooi dicht gestrikt 🙂

Swarovski - Label of SuzeDe derde verpakking.

Swarovski - Label of SuzeJaaaa, daar is ie dan! Een hele mooie zilveren, subtiele ring. Ik ben er zo blij mee! Aan mijn linkerhand draag ik altijd dezelfde zilveren ring met diamantjes die ik een aantal jaar geleden kocht. Het is een wat grotere ring en ik draag hem dan ook om mijn middelste vinger. Aan mijn rechterhand droeg ik altijd verschillende ringen. Het leek me daarom mooi en praktisch om een mooie subtiele en dunne ring te kopen voor om mijn ringvinger aan mijn rechterhand.

Swarovski - Label of SuzeIk ben echt ontzettend blij met de ring. Hij glimt ontzettend mooi en hij past eigenlijk bij elke outfit.

Swarovski - Label of SuzeStiekem heb ik de ring nog elke dag gedragen, omdat ik hem zo mooi vindt! Als je benieuwd bent naar de ring, ik heb hem even opgezocht op de site en je kunt hem hier vinden. De ring is ook nog in 2 andere varianten qua kleur. Wat vinden jullie van mijn aankoop?

Liefs, Suze.