IMG_1497Afgelopen week is mijn MacBook kapot gegaan. Ik was bezig met het monteren van filmpjes en opeens ging mijn laptop heel raar doen. Er kwamen allemaal strepen in beeld, hij viel uit en hij startte zichzelf de hele tijd op nieuw op en daarna ging hij weer uit.

Echt ontzettend vervelend dus. Ik kwam thuis van een weekend weg met mijn gezin en wou graag alle foto’s op mijn computer zetten. Helaas is dit dus niet gelukt, maar heb ik nog wel snel alle bestanden van mijn computer op een harde schijf kunnen zetten. Dus daar had ik gelukkig wel mazzel mee.

Uiteindelijk heb ik dinsdag mijn laptop naar de winkel gebracht en ze sturen hem nu op om hem te laten maken. Het is namelijk een fout van Apple dat mijn MacBook nu kapot is. Mijn MacBook komt uit 2011 en deze MacBooks worden geplaagd door problemen rondom de videokaart.ย Door het gebruik van loodvrij soldeer kunnen de verbindingen tussen de chip en het logicboard breken, met als gevolg; strepen, vervorming of zelfs helemaal geen beeld.ย Precies dus waar mijn laptop problemen mee heeft.ย Wil je er meer over lezen klik dan even hier.

Het komt er dus op neer dat ik nu op een oude laptop dit type en daar geen Adobe programma’s op heb staan. Ik kan dus voorlopig niet werken aan mijn blog, wat ik ontzettend jammer en vervelend vindt. In de winkel vertelde ze mij dat het ongeveer 2 weken gaat duren voordat ik hem weer terug heb. Natuurlijk zullen jullie dan weer artikelen voorbij zien komen ๐Ÿ™‚

Tot over 2 weken!

Liefs, Suze.