L'oréal paris beauty bagMake-up tasjes, ik ben er gek op. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er al een aantal versleten heb, maar ze zijn gewoon zo ontzettend handig. En niet alleen voor make-up… 

L'oréal paris beauty bagHoe geweldig leuk is dit (iets) doorschijnende make-up tasje? Ik vind hem echt gaaf, mede door de zwarte en goude kleuren. Zoals ik hierboven al vertelde ben ik gek op make-up tasjes. Of eigenlijk.. Alle soorten tasjes haha. Ik heb heel veel verschillende soorten en maten, met verschillende printen en ga zo maar door. Ik gebruik ze ook eigenlijk overal voor. Natuurlijk om make-up in te bewaren, daarnaast om pennen en een notitieboekje in te bewaren, ook vind ik het handig om er elastiekjes, usb-sticks, nagelvijlen en ga zo maar door in te bewaren. Ik denk dat bijna alle vrouwen dit wel kennen, we slepen zoveel spullen mee in onze tassen en het is erg handig om deze spullen weer te bewaren in andere kleine tasjes, zo weet je precies waar je alles hebt liggen. Handig toch!? In dit artikel schreef ik over mijn transparante toilettas. Een hele tijd later heb ik nog een aantal van deze tasjes gekocht bij de Primark. 1 hiervan, een soort van tussenmaat, gebruikte ik om mijn make-up in te bewaren als ik op vakantie ga, een weekend weg ga, of als ik naar Koen toe ga. Het was echt een ontzettend handig tasje met een fijn formaat, helaas is de rits hiervan een tijdje geleden kapot gegaan 🙁 dat was echt even balen..

L'oréal paris beauty bagMaaar toen, kwam van de week mijn moeder met dit geweldige make-up tasje aanzetten. Het is de L’oréal paris beauty bag, en ze kreeg hem bij aankoop van gel die ze kocht bij de Kruidvat. Hoe leuk!? Als je dus nog wat nodig hebt van producten van L’oréal paris, dan zou ik zeker even naar de Kruidvat gaan, de actie loopt namelijk nog tot 8 februari en hier vind je de folder. Daarnaast is niet alleen het tasje leuk, ook de tekst vind ik ontzettend leuk. Zeker ook een leuk cadeautje voor een vriendin of moeder. Het effect van het tasje vind ik ideaal, zoals je waarschijnlijk al weet ben ik gek op transparante tasjes, zo zie je alles goed zitten en hoef je niet zo lang te zoeken. Dit tasje geeft helemaal een leuk effect, aangezien hij toch een beetje doorschijnt dus je kunt toch al je producten goed zien zitten! Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee, wat vind jij van mijn nieuwe tasje?

Liefs, Suze.