Lipstick houder - Label of SuzeJaaaa, ik ben zo blij ๐Ÿ™‚ Hier heb ik ontzettend lang naar gezocht en eindelijk heb ik hem ontvangen. Benieuwd waarom ik hier zo lang naar heb gezocht en waar ik de houder heb kunnen vinden?ย 

Lipstick houder - Label of SuzeDagelijks heb ik lipstick op, ik heb er dan ook een best aantal. Voor mijn verjaardag kreeg ik een kastje waar ik mijn make-up in kon bewaren, dat artikel kun je hier nog even terug lezen. Zoals je daar kunt zien stonden mijn lipsticks links onderin in een bakje. Totaal niet handig.. Zodra ik de la dicht doe viel de helft alweer om. Zo kon ik ook niet goed zien welke kleur welke lipstick nou was.

Lipstick houder - Label of SuzeHet leek me dus heel erg handig om een houder te lopen waar ik al mijn lipsticks overzichtelijk, netjes en handig in kon bewaren. Nou, dat bleek dus moeilijker als gedacht. Ik zocht op internet rond, maar kon werkelijks niks vinden qua lipstick houders. Natuurlijk waren er wel andere make-up organizers te vinden, maar die had ik niet nodig.

Lipstick houder - Label of SuzeUiteindelijk kwam ik uit bij Ebay. Ik had er al wel eens van gehoord, maar nog nooit echt aandacht aan geschonken. Van diverse mensen hoorde ik dat het helemaal niet zo lastig hoefde te zijn allemaal. Ik vond het allemaal maar lastig en veel gedoe, maar dat was zeker niet zo! Binnen een paar klikken had een account aangemaakt, gekoppeld via iDEAL, moest ik een aantal dagen wachten en daarna was mijn aankoop meteen gedaan.

Lipstick houder - Label of SuzeIk bestelde de houder bij deze verkoper. Het duurde precies 1 maand voordat ik hem binnen had, gelukkig had ik er geen haast mee. Zoals je ziet is mijn houder al goed in gebruikt en ik ben er zooo blij mee! Echt een aanrader. Wat vinden jullie van mijn houder?

Liefs, Suze.