Hoepel, hoelahoepen | Label of Suze

Hoepel, hoelahoepen | Label of SuzeIk heb een hoepel! Ik ben als een kind zo blij, misschien wel net zo blij als toen ik vroeger een hoepel kreeg voor mijn verjaardag haha. Al een lange tijd zat ik weg te kwijlen bij de mooie hoepels van Jennie & Robin van Hoop It Yourself en uiteindelijk kocht ik een aantal weken geleden mijn hoepel. 

Hoepel, hoelahoepen | Label of SuzeIn deze update vertelde ik over sporten en gezond leven. Ik vertelde toen dat ik jullie op de hoogte zou houden hoe het allemaal zou gaan lopen. Shame on me, maar dit was de eerste en laatste update van dit jaar over sport en voeding volgens mij… Ik begon namelijk in januari met stage lopen en daardoor is het sporten er een beetje bij ingeschoten. Doordat ik 40 uur per week stage loop, in het weekend werk en in de avond vaak afspraken heb, kom ik gewoon niet meer aan sporten toe. Maar er is goed nieuws, want aankomende week en de week erop zijn mijn laatste stage weken. Dat is natuurlijk jammer, maar dan heb ik wel weer meer tijd om te gaan sporten, dus dat is fijn!

En om mezelf nog een beetje extra te motiveren, besloot ik dus een hoelahoep aan te schaffen. De hoepel is namelijk geschikt voor fitnessoefeningen en daarnaast draagt hoelahoepen bij aan de versterking van de buik-, been-, bil- en rug-  en arm spieren. In de webshop van Hoop It Yourself hebben ze verschillende kleuren aan hoepels, dus er zit vast en zeker iets voor je bij! Mijn keuze was al snel gemaakt en ik besloot voor de hoepel Spincess te kiezen.

Hoepel, hoelahoepen | Label of SuzeNu zul je vast denken, hé maar waarom koop je niet gewoon een hoepel bij de Intertoys? Die zijn daar veel goedkoper. Ja dat klopt, maar er zitten een aantal grote verschillen in de hoepels van Hoop It Yourself en een kinder hoelahoep. Als je daar meer over wilt weten, neem dan even een kijkje op de site van Hoop It Yourself. Daar staat alles netjes en duidelijk uitgelegd, ook vind je er filmpjes en informatie over hoe je de hoelahoep kunt opvouwen etc.

Hoepel, hoelahoepen | Label of SuzeZoals jullie misschien wel begrijpen, ga ik dus na mijn stage als een gek hoelahoepen. Ik heb er gewoon ontzettend veel zin in en het lijkt me heel ontspannend. Zeker nu het lekkere weer eraan begint de komen, YES! Wat vinden jullie van de nieuwe “hoelahoep trend”, onzin of juist leuk? Of hebben jullie toevallig ook een hoepel? Let me know 🙂

Liefs, Suze.