Fotofabriek - je eigen tegeltje bedrukken | Label of Suze

Vandaag heb ik weer een leuke cadeau-tip voor jullie! Namelijk je eigen unieke tegeltje 🙂 Via Fotofabriek.nl mocht ik namelijk een tegeltje laten bedrukken. Ik heb echt heel lang lopen twijfelen of ik een foto of een mooie tekst zou laten drukken. Maar uiteindelijk ben ik voor bovenstaande tekst gegaan. Fotofabriek - je eigen tegeltje bedrukken | Label of SuzeFotofabriek - je eigen tegeltje bedrukken | Label of SuzeHeel Pinterest heb ik afgezocht, al mijn digitale foto’s doorgebladerd. Maar uiteindelijk heb ik toch zelf wat in elkaar gezet. Bovenstaande quote kwam ik tegen en ik besloot dat dit het ging worden. Zelf heb ik de watervlekken en de stipjes nog wat bewerkt en aangepast en zo was mijn opdruk alweer klaar 🙂 Via de site kon ik heel makkelijk mijn bedrukking uploaden. Het formaat van het tegeltje is 15 x 15 cm. Een heel fijn formaat!Fotofabriek - je eigen tegeltje bedrukken | Label of Suze Fotofabriek - je eigen tegeltje bedrukken | Label of SuzeZoals je ziet is het tegeltje gemaakt van echt keramiek. Ook is hij full colour bedrukt. Zelf heb ik gekozen om het tegeltje te bestellen met een tegelhanger en een tegelhouder. Want ik wist namelijk nog niet of ik hem ging ophangen of neerzetten. Voor nu staat het tegeltje op een kastje in mijn slaapkamer 🙂 Fotofabriek - je eigen tegeltje bedrukken | Label of SuzeHet is ontzettend moeilijk om te zien en te fotograferen. Maar de opdruk op het tegeltje is mat. Je ziet bijna niet dat het er op is gedrukt, het lijkt wel als of de opdruk echt in het tegeltje zit. Ook zitten er een soort van kleine glittertjes door de opdruk heen. Echt heel mooi en strak 🙂 De levering van dit product was trouwens ook echt super snel, dus mocht je nog een last-minute cadeau nodig hebben. Voor je het weet heb je het al in huis. De prijs van het tegeltje is vanaf €9,99.

Ben je net zo enthousiast als ik geworden? Je kunt hier klikken om ook je eigen tegeltje te maken. Helemaal niet moeilijk en het is zo gedaan. Voor je het weet heb je een leuk, origineel tegeltje in huis hangen 🙂 Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee.

Liefs, Suze.