Expresso Fashion - blazer en accessoire | Label of Suze

Expresso Fashion - blazer en accessoire | Label of SuzeExpresso Fashion. Ik denk dat iedereen wel eens van deze winkel heeft gehoord. Ik nam een kijkje op de site en ik zag zoveel leuke items. Ik was meteen opslag verliefd op een nette blazer en daarnaast vond ik er ook nog een perfecte clutch bij. Kijk je mee?Expresso Fashion - blazer en accessoire | Label of SuzeExpresso Fashion - blazer en accessoire | Label of SuzeExpresso Fashion is een Nederlands modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Niet zo gek, want zowel de oprichtster als ruim 70% van het team is vrouw. En wie beter dan vrouwen weten als geen ander dat mode een vrouw mooier moet maken.

Expresso maakt haar collecties om vrouwen te helpen hun sterkste punten te accentueren en hun zwakkere punten te verbloemen. De collecties beschikken over een uitstekende pasvorm en een maatvoering van maat 34 t/m 46. Voor elke maat geldt dat elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit voorop staan.

Zo, nu hebben jullie wel een goed beeld van Expresso volgens mij. Ik moet eerlijk bekennen dat Expresso niet de eerste winkel is waar ik in loop als ik ga shoppen. Zonde eigenlijk, want ze hebben zoveel mooie items en ook nog eens van goede kwaliteit.

Expresso Fashion - blazer en accessoire | Label of SuzeExpresso Fashion - blazer en accessoire | Label of SuzeMijn keuze ging uit naar deze prachtige donkerblauwe blazer. Hij zit zo ontzettend fijn en mooi aangesloten. De mouwen van de blazer zijn helaas wat te lang voor mij. Maar als ik ze wat naar binnen sla, past het perfect. De blazer heeft wel wat weg van een peplum top. Ik vind het erg grappig dat de onderkant wat uitloopt. Zo creëer je toch een wat spannender effect dan een rechte blazer. Je zou denken dat het jasje erg zwaar is, maar dat is zeker niet zo. Hij voelt licht aan en de stof is ook zeker niet te warm. Perfect om nog iets onder te dragen 🙂

Expresso Fashion - blazer en accessoire | Label of SuzeExpresso Fashion - blazer en accessoire | Label of SuzeExpresso Fashion - blazer en accessoire | Label of SuzeHoe gaaf is deze clutch? Ik ben hier echt zo blij mee en hij komt echt op het perfecte moment. Met de tropische temperaturen van de laatste dagen heb ik hem al een aantal keren gebruikt. De kleur alleen al, vind ik ontzettend gaaf. Mooi mintgroen en lekker zomers.

Daarnaast is de clutch erg handig om mee te nemen. Doordat er nog een extra bandje aan zit, kun je daar makkelijk je hand doorheen halen en de clutch op deze manier handig aan je hand/pols laten hangen. Het grappige aan deze clutch is, is dat de rits wat doorloopt naar de achterkant en je hem daar bevestigd met een drukknoop. Hier kun je hem dus ook makkelijk weer losmaken. Wat vinden jullie van mijn items van Expresso Fashion?

Tip: er zijn nu veel artikelen afgeprijsd op de site. Dus neem zeker even een kijkje.

Liefs, Suze.
*