Donkergrijze nagellak van de hemaDe Hema heeft ontzettende fijne nagellakjes vind ik zelf. Ze dekken goed, ze drogen snel op en blijven lang zitten. De ideale nagellak als je het mij vraagt. Vandaag laat ik jullie een mooie donkergrijze nagellak zien.ย 

Donkergrijze nagellak van de hemaAls eerste breng ik een laagje van de nail hardener aan op mijn nagels. Dit ik echt zo’n fijn spul! Je nagels zijn binnen een paar seconden voorzien van een extra glanzend laagje en je nagels worden er ook nog eens hard van. Ideaal. Ik gebruik het erg vaak.

Donkergrijze nagellak van de hemaDan pak je de grijze nagellak en je brengt 1 laagje aan.

Donkergrijze nagellak van de hemaZo, dit is 1 laagje. Je ziet dat hij al best dekkend is.

Donkergrijze nagellak van de hemaTadaaa, 2 laagjes. Het resultaat en de kleur vind ik erg mooi. Deze mooie donkergrijze kleur past perfect bij het weer deze maand.. Grauw weer, regen en wind haha. Wat vinden jullie van deze kleur? En kopen jullie ook vaak jullie lakjes bij de Hema? Ik ben benieuwd ๐Ÿ™‚

Liefs, Suze.