DefShop - Got skilzz got style | Label of Suze

DefShop - Got skilzz got style | Label of SuzeDaar ben ik weer. En ja, weer met nieuwe schoenen. Deze geweldige sneakers komen van de webshop DefShop. Waren jullie al bekend met deze webshop? Ik ben er in ieder geval ontzettend enthousiast over. Ik bestelde naast deze schoenen ook nog een geweldige muts. Kijk je mee? 

DefShop - Got skilzz got style | Label of SuzeDefShop - Got skilzz got style | Label of SuzeDe afgelopen week heb ik meerdere keren, van verschillende mensen gehoord dat ik echt een “schoenentik” heb. En ik kan ze geen ongelijk geven, want het is echt zo. Ik heb ontzettend veel schoenen, maar naar mijn mening kun je er echt niet genoeg hebben. Ik vind namelijk dat schoenen je outfit, helemaal af kunnen maken. Het maakt zoveel verschil welke schoenen je draagt. Normaal kies ik vaak voor de wat standaard schoen/sneaker, maar toen ik bij DefShop deze felle sneakers zag staan veranderde mijn mening. Ik besloot eens “out of the box” the gaan en besloot deze geweldige felle sneakers in mijn winkelmandje te klikken. En jeetje, wat ben ik er nu al ontzettend blij mee. Deze mooie sneakers ga ik zeker dragen met een “all black outfit”. Helemaal in het zwart en dan deze mooie sneakers eronder. Lijkt me een heel gaaf effect geven. Vooral als je outfit dus wat simpeler is, is het gaaf om felle sneakers te dragen.

Dan de kleur van de schoenen. De een zei tegen me dat ze net blauw zijn, en de ander zegt dat ze paars zijn. Ja, zo kun je nog wel even blijven discussiëren. Zelf vind ik ze echt aan de paarse kant. Maar soms in een ander licht lijken ze weer blauw. Naja, je kunt wel begrijpen dat het lastig was om de juiste kleur op de foto te zetten. Ze lijken overal weer anders haha. Ik vind het wel een leuk effect hebben 🙂 De schoenen heten trouwens: Adidas sneakers ZX Flux paars.

DefShop - Got skilzz got style | Label of SuzeHet materiaal van de schoenen vind ik lastig uit te leggen, maar het voelt in ieder geval erg zacht aan. Hierboven kun je goed de structuur van het materiaal zien. De schoen zit heel erg aangesloten aan mijn voet, waardoor ik echt een stevig voetbed heb. De schoen heeft het torsion system voor een optimale rollende beweging van achteren naar voren lopen, wat helemaal fijn is.

DefShop - Got skilzz got style | Label of SuzeDefShop - Got skilzz got style | Label of SuzeIk heb de schoenen al een aantal keren gedragen. Zonder sokken lopen ze ook ontzettend fijn, maar zijn ze voor mij wel wat aan de grote kant. Dus waarschijnlijk leg ik er nog even een zooltje in en dan zijn ze helemaal perfect. Aan de kleur ben ik trouwens al helemaal gewend en het is lekker zomers!

DefShop - Got skilzz got style | Label of SuzeNaast deze schoenen, bestelde ik ook nog een muts. En jawel, een roze! Nu zul je wel denken, waarom bestel je een muts met dit warme weer? Nou, ik vond deze roze muts echt ontzettend gaaf!! En in de winter ben ik er altijd naar op zoek en dan vind ik ze nergens… Ik besloot deze dus ook maar te bestellen. Je kunt de muts hier vinden. Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie van mijn nieuwe schoenen en muts vinden, dus laat zeker even een reactie achter.

Liefs, Suze.