Casimoda fashionable telefoonhoesjes - review | Label of Suze

Eindelijk, eindelijk, eindelijk heb ik originele, leuke en vooral fashionable telefoonhoesjes voor mijn telefoon. Vandaag sinds een lange tijd heb ik weer een review voor jullie. En, ik ben echt ontzettend enthousiast over de print en de kwaliteit van het hoesje. Lees je mee? 🙂 Casimoda fashionable telefoonhoesjes - review | Label of Suze

Hoe het begon…

Laat ik maar gewoon bij het begin beginnen. Ik kreeg de kans om twee geweldige hoesjes voor mijn telefoon uit te kiezen. Dit kwam echt op het juiste moment, aangezien mijn huidige telefoonhoesjes laten we maar gerust zeggen: er niet meer zo florissant uit zagen 😉 Tijd voor nieuwe! Maar liefst, twee hoesjes dus.Casimoda fashionable telefoonhoesjes - review | Label of Suze Casimoda fashionable telefoonhoesjes - review | Label of Suze

Badass Girl tefeloonhoesje Iphone SE

De twee hoesjes mocht ik uitkiezen bij Casimoda. Ik snap niet dat ik nog nooit van ze had gehoord, want ze zijn zo leuk. Zoals ik al zei verkopen ze dus telefoonhoesjes, maar dan geen standaard hoesjes. Maar hoesjes met ontzettende leuke prints. Je kunt wel zeggen dat ze met de tijd mee gaan. Dat viel mij meteen op, aangezien ik stiekem eigenlijk alle hoesjes wel wou hebben… Zelf vind ik dat hoesjes je outfit helemaal af kunnen maken, eerder schreef ik al eens een artikel over de perfecte outfit. Met deze hoesjes worden mijn outfits dan ook zeker helemaal afgemaakt nu 😉

Mijn oog viel in ieder geval meteen op bovenstaand hoesje. Ik vond hem zo tof! Dit hoesje is er ook in een brunette variant mocht je daar benieuwd naar zijn 🙂Casimoda fashionable telefoonhoesjes - review | Label of Suze

Lovely Flora telefoonhoesje Iphone SE

Naast het Badass hoesje koos ik ook voor een hoesje met een mooie bloemenprint. Zelf heb ik een Iphone SE, de zilveren met witte variant. Daarom koos ik een wit hoesje die mooi bij mijn mobiel past, vandaar dat ik deze kleurencombinatie heb gekozen 🙂 Naast printjes hebben ze ook genoeg leuke hoesjes met originele quotes. Ook voor glitter en glamour ben je bij Casimoda aan het juiste adres.Casimoda fashionable telefoonhoesjes - review | Label of SuzeAls je een hoesje hebt uitgekozen heb je nog verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Je kan namelijk kiezen voor een siliconen hoesje, een witte of een zwarte of een hoesje van plastic. Ze hebben dus een ruime keuze, waardoor er altijd wel iets voor je bij zit.

De hoesjes zijn echt van een super goede kwaliteit. Ze zijn ontzettend stevig en daarnaast liggen ze super fijn in je hand. Zoals je hierboven ziet heb je aan de zijkant wat ribbeltjes, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat het hoesje te glad is en uit je hand glijdt.Casimoda fashionable telefoonhoesjes - review | Label of SuzeNaast dat dit hoesje natuurlijk bescherming biedt voor je mobiel, is het natuurlijk net zo belangrijk dat je mobiel er leuk uit ziet 😉 Wat ik zelf niet had verwacht, is dat ze op de site naast Iphone hoesjes, ook ontzettend veel andere hoesjes verkopen van andere telefoonmerken. Namelijk: Samsung, LG, Sony, Huawei, Motorola en HTC. Daar zit vast wel iets voor je bij toch? 😉 Casimoda is in ieder geval een fan rijker en ik ga dan ook zeker in de toekomst nog wat leuke hoesjes aanschaffen voor de afwisseling. Wat vinden jullie van mijn gekozen hoesjes?

Liefs, Suze.