Buddha to Buddha ring George Small

Buddha to Buddha ring George Small | Label of SuzeIk kon echt niet wachten om van mijn nieuwe ring foto’s te maken. Vanaf het moment dat ik mijn nieuwe ring heb is het ook mijn favoriete sieraad geworden. Love it!Buddha to Buddha ring George Small | Label of SuzeSamen met Anouk was ik twee weken terug in Arnhem. We gingen een dagje gezellig bijkletsen en shoppen. We liepen de Byou 4 You naar binnen en daar lagen allemaal Buddha to Buddha ringen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de “hype” rondom die ringen nooit echt begreep. Ik vond ze mooi, maar ook erg duur. En waarom zou je een ring willen die bijna iedereen draagt? Nou hier ben ik op terug gekomen hoor haha. Ik vind ze echt prachtig.Buddha to Buddha ring George Small | Label of SuzeHet was serieus liefde op het eerste gezicht. Er lagen veel verschillende ringen, wat bredere modellen en smallere. Toen ik deze ring zag dacht ik meteen die moet ik hebben. Alleen de prijs van de ring was €79,-. Na een tijdje in de winkel rond gelopen te hebben besloten we weer verder te gaan winkelen. De ring bleef steeds in mijn achterhoofd maar ik vond het nog steeds veel geld.Buddha to Buddha ring George Small | Label of Suze Buddha to Buddha ring George Small | Label of SuzeEen week later was ik toevallig weer in Arnhem voor een afspraak. Ik besloot om nog een keer naar de ring te gaan kijken. En ja, ik kocht hem. Ik ben volgens mij nog nooit zo blij geweest met een sieraad. Je kunt de ring hier vinden. Aangezien ik nogal kleine handen heb, vond ik deze ring echt perfect. Hij is mooi smal en daardoor lijkt hij ook erg subtiel aan mijn vinger. Daarnaast heb ik maat 16 van de ring wat echt perfect zit! Wat vinden jullie van Buddha to Buddha ringen? 🙂

Liefs, Suze.

Recent Comments

Leave a Comment