Pastelkleurige nagellakjes van de Hema

Pastelkleurige nagellakjes - HemaDe trend van 2015 zal ook zeker weer pastel zijn. De voorjaarscollecties hangen alweer in de winkels en dat zijn allemaal lichte kleuren. Vandaag review ik 3 pastel nagellakjes van de Hema. 

Pastelkleurige nagellakjes - HemaPastelkleurige nagellakjes - HemaAlle 3 de lakjes komen van de long lasting lijn van de Hema. Daarnaast zie je hierboven de nummers van de nagellakjes, mocht je ze na dit artikel ook graag willen kopen.

Pastelkleurige nagellakjes - HemaPastelkleurige nagellakjes - HemaAls eerste dit lichtroze lakje. Dit is 1 laagje op mijn nagels, valt een beetje tegen helaas. Tijd voor nog een laagje!

Pastelkleurige nagellakjes - HemaHet tweede laagje zit erop. Helaas vind ik de dekking nog steeds niet heel erg mooi. Je ziet duidelijk de “strepen” zitten. Ik raad dit lakjes dus helaas ook niet aan… Ik moet er wel even bij vertellen dat het op de foto’s minder erg lijkt dan in het echt. Je ziet mijn nagels er erg goed doorheen.

Pastelkleurige nagellakjes - HemaTijd voor pastel groen!

Pastelkleurige nagellakjes - HemaLove it! Zo ziet het lakje eruit na twee laagjes op mijn nagels. Heel erg mooi, hij dekt ontzettend goed en blijft ontzettend lang zitten. Ik ben fan!

Pastelkleurige nagellakjes - HemaPastelkleurige nagellakjes - HemaHet laatste lakje alweer, maar zo mooi. Ook deze dekt net zo als het groene lakje, ontzettend mooi. Ik vind de kleur echt een voorjaarskleurtje en hij droogt ook lekker snel op. Dit is zeker mijn favoriet van de drie. De lakjes kostten €2,50 per stuk en zijn natuurlijk te koop bij de Hema. Wat vinden jullie van deze leuke kleurtjes?

Liefs, Suze.

Recent Comments

Leave a Comment